Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Reviews

Een review is voor zowel jou als klant fijn maar ook voor ons als bedrijf.
Op deze manier kan iedereen duidelijk en overzichtelijk zien wat andere klanten over ons denken. 
Nadat wij de geleverde container bij je hebben opgehaald krijg je een review verzoek van ons binnen. 
Wij waarderen het als je even tijd vrij maakt om een review te plaatsen.

"Doen wat ze beloven"

Sterkepunten :
Makkelijk online te bestellen. Een dag na de bestelling stond inderdaad een container voor de deur. Kreeg alleen geen bevestigingsmail maar verder dik in orde allemaal.
, 12-08-2015
"4m3 afvalcontainer"

Sterkepunten :
Gebeld zelfde dag geplaatst en keurig op tijd weer opgehaald volgens eafspraak.
, 30-07-2015
"Puin container"

Sterkepunten :
Sochtends gebeld om een container. Savonds om 19.00 al bezorgd. Top
, 04-07-2015
"Afval container"

Sterkepunten :
Zeer netjes. Levering op zaterdag mogelijk gemaakt op maandag opgehaald.
, 25-06-2015
"alles naar behoren verlopen"

Sterkepunten :
Voor maandag container besteld werd vrijdag al geleverd. Niet zoals het hoort maar beter dan te laat. Veel moeite gedaan om container op de juiste plaats te krijgen. Ophalen mooi op tijd.
, 09-06-2015
"Super "

Sterkepunten :
Afgelopen week 2 bakkies besteld en dit alles is zeer soepel verlopen. Ga zo door
, 07-06-2015
"Tevreden"

Sterkepunten :
Goed vriendelijk
, 01-06-2015
"In een woord slecht."

Sterkepunten :
Mooie praatjes maar komen afspraken niet na. Bijv. levertijd van de afvalbak wordt niet nageleefd verkeerde bak gebracht veel gedoe met afhandeling. Let dus wel zeker op als je hier een afvalbak besteld.
, 18-05-2015
"Bak huren"

Sterkepunten :
Alles ging soepel vanaf het boeken tot het leveren en ophalen. Zelden zo een soepel systeem meegemaakt van bieken en betalen als je wi kan alles binnen 5 minuten geregeld zijn Top
, 23-04-2015
"Afvoer keuken Nieuwegein"

Sterkepunten :
Container vroeg op juiste dag geleverd. Op afgesproken dag opgehaald. Beide keren niets van gemerkt.
, 12-03-2015