Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Reviews

Een review is voor zowel jou als klant fijn maar ook voor ons als bedrijf.
Op deze manier kan iedereen duidelijk en overzichtelijk zien wat andere klanten over ons denken. 
Nadat wij de geleverde container bij je hebben opgehaald krijg je een review verzoek van ons binnen. 
Wij waarderen het als je even tijd vrij maakt om een review te plaatsen.

"grofvuil contener"

Sterkepunten :
De service is gewoon goed ik had iets meer moest bij betalen maar gelukkig wel meegenomen
, 16-01-2016
"Beoordeling"

Sterkepunten :
Personen aan de lijn erg amicaal.. te amicaal voor de rest wel erg snel en adequaat opgelost
, 23-11-2015
"zeer tevreden"

Sterkepunten :
Goed bereikbaar snelle afhandeling en prompte levering
, 20-11-2015
"Goede service.."

Sterkepunten :
Duidelijke organisatie met nette prijzen
, 29-09-2015
"Netjes geregeld"

Sterkepunten :
Na gebeld te hebben was de reservering rond. Toen geleverd kon worden even belletje en de dag erna stond container netjes op de stoep. Wij zijn tevreden met de goede service
, 20-08-2015
"Doen wat ze beloven"

Sterkepunten :
Makkelijk online te bestellen. Een dag na de bestelling stond inderdaad een container voor de deur. Kreeg alleen geen bevestigingsmail maar verder dik in orde allemaal.
, 12-08-2015
"4m3 afvalcontainer"

Sterkepunten :
Gebeld zelfde dag geplaatst en keurig op tijd weer opgehaald volgens eafspraak.
, 30-07-2015
"Puin container"

Sterkepunten :
Sochtends gebeld om een container. Savonds om 19.00 al bezorgd. Top
, 04-07-2015
"Afval container"

Sterkepunten :
Zeer netjes. Levering op zaterdag mogelijk gemaakt op maandag opgehaald.
, 25-06-2015
"alles naar behoren verlopen"

Sterkepunten :
Voor maandag container besteld werd vrijdag al geleverd. Niet zoals het hoort maar beter dan te laat. Veel moeite gedaan om container op de juiste plaats te krijgen. Ophalen mooi op tijd.
, 09-06-2015