Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Afvalcontainer grofvuil

Standaard inclusief:

  • 6 weken huur ( jouw container mag ook een langere of kortere termijn blijven staan )
  • Plaatsen en weer ophalen van jouw container
  • Afvoeren en recyclen van je afval
  • Milieutoeslag inbegrepen in de prijs

Een grofvuil container huren doet u natuurlijk bij 123Afvalcontainer. U wilt natuurlijk een grofvuil container huren voor een scherpe prijs en daarvoor een snelle en klantvriendelijke service krijgen. Daar bent u bij ons van verzekerd. Of u nu gaat verbouwen of iets gaat bouwen; een grofvuil container huren is altijd een goed idee.

Een grofvuil container huren bij 123Afvalcontainer

U wilt graag een grofvuil container huren. Dat is bij ons zeker mogelijk. Wij bieden namelijk verschillende containers aan voor verschillende afvalstromen, zo ook voor grofvuil. Heeft u huisraad, steenachtig materiaal, gasbeton, gipsplaten, sloophout, meubilair, metalen, kunststoffen en glas? Dan is het verstandig om een grofvuil container te huren. Dit doet u direct online!

Een scherpe all-in prijs

Een grofvuilcontainer huren hoeft niet duur te zijn. Allereerst kunt u genoeg geld besparen door het juiste formaat te kiezen. Als u een te grote container bestelt is dat natuurlijk zonde van uw geld. Daarnaast rekenen wij altijd all-in prijzen. Onze prijzen op onze website zijn allemaal inclusief BTW, milieutoeslag, ophalen en leveren, afvalverwerking en zes weken huur. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 0800-2005.

Vóór 21:00 bestelt, morgen in huis!


 

Kijk voor meer informatie over grofvuil en afvalverwerking op de website van uw gemeente. Bijvoorbeeld de website van de gemeente Lansingerland, Roermond of Den Helder.

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.


Wat mag er in onze "grofvuil" container

Alle afvalstoffen die vrijkomen tijdens het (ver) bouwen of slopen van jouw woning of bedrijfspand. Verder tevens toegestaan:

Wel toegestaan:

Grofvuil - huisraad, Bouw en sloopafval, Steenachtige materialen, papier, plastic, Hout, Maximaal 10% isolatiemateriaal , Maximaal 15% gips - gasbeton, Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc

Niet toegestaan:

Dakleer Rubber banden, Asbest asbest gelijkend materiaal, Koelkast vriezer, Chemisch afval accu’s olie verfblikken , Bielzen c-hout verbrand afval, Matrassen, Bedrijfsafval etensresten, Compost Mest, Zand en grond

 

Wanneer wordt jouw grofvuil container geleverd

Als je een van onze containers voor 20.00 uur bestelt, kunnen wij je container de volgende werkdag leveren. Met het bestellen van je grofvuil container kun je een voorkeur aangeven voor plaatsing van de container in de ochtend of de middag. Hierbij proberen wij je voorkeur na te streven alleen we kunnen het niet garanderen.

Belading van jouw container 

De 3m3, 4m3, 6m3 en 10m3 containers mogen tot 20cm boven de rand beladen worden, de 15m3, 20m3, 30m3 & 40m3 containers mogen tot de rand belanden worden.  

Heb ik een vergunning nodig

Vaak kun je een container laten plaatsen zonder het aanvragen van een vergunning bij de gemeente. Wanneer je een container laat plaatsen in een parkeerzone of op de openbare weg heb je vaak een vergunning nodig. Bij twijfel is het verstandig om contact op te nemen met je gemeente, zij kunnen jouw informeren over de noodzaak voor het aanvragen van een vergunning. Je blijft zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor het regelen en hebben van de juiste vergunningen.