Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-76 000 26
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Puincontainer

Standaard inclusief:

  • 6 weken huur ( jouw container mag ook een langere of kortere termijn blijven staan )
  • Plaatsen en weer ophalen van jouw container
  • Afvoeren en recyclen van je afval
  • Milieutoeslag inbegrepen in de prijs

Heeft u een puincontainer nodig omdat u bijvoorbeeld gaat verbouwen? Deze huurt u dan natuurlijk bij 123Afvalcontainer! Bij ons profiteert u namelijk van een klantvriendelijke en uiterst snelle service. Daarnaast bieden we u de beste containers en een uitgebreide keuze aan formaten en afvalstromen.

Een puincontainer huren bij 123Afvalcontainer

Een puincontainer bij ons huren gaat erg gemakkelijk. U doet het namelijk gewoon online. U kunt er dan altijd vanuit gaan dat u binnen 24 uur na betaling de puincontainer voor de deur hebt staan! Vandaag voor 21.00 uur besteld, is sowieso de volgende werkdag geleverd. En dat voor een scherpe all-in prijs. Onze prijzen zijn allemaal inclusief BTW, milieutoeslag, ophalen en leveren, afvalverwerking en zes weken huur. Zo weet u van tevoren al precies wat de kosten gaan zijn en komt u achteraf niet voor vervelende bijkomende kosten te staan.

Wat mag er in de puincontainer?

Wij hechten veel waarde aan het milieu en vinden afval scheiden daarom erg belangrijk. Daarom hebben we containers voor verschillende afvalstromen. In een puincontainer die u bij ons kunt huren mogen onder andere keramische producten, maximaal 10% zand, schoon grind, kalkzandsteen en harde steensoorten. Voor ander soort afval dient u dan ook een andere container te bestellen, wat u overigens gemakkelijk online doet of door te bellen naar 0800-2005.

Vóór 21:00 bestelt, morgen in huis!


 

Kijk voor meer informatie over puin en afvalverwerking op de website van uw gemeente. Bijvoorbeeld de website van de gemeente Doetinchem, Smallingerland of Terneuzen.

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.


Wat mag er in onze "puin" container

Hieronder vind je wat er wel en niet is toegestaan in jouw puin container.

Wel toegestaan:

Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten), Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen), Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels) , Wand- en vloertegels, Maximaal 5% zand, Gewapend beton

Niet toegestaan:

Gips- en gasbeton (zacht gesteente), Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen, Asfalt, Grove stukken puin vloeibaar beton, Overige vervuiling

Wanneer wordt jouw puin container geleverd

Als je een van onze puin containers voor 20.00 uur bestelt, kunnen wij je container de volgende werkdag leveren. Met het bestellen van je container kun je een voorkeur aangeven voor de ochtend of de middag levering. Hierbij proberen wij je voorkeur na te streven.

Belading van jouw puin container 

De 3, 4, 6 & 10m3 container mogen tot 20cm boven de rand beladen worden, de 15,20,30 & 40m3 containers mogen tot de rand beladen worden.

Heb ik een vergunning nodig

Vaak kun je een container laten plaatsen zonder het aanvragen van een vergunning bij de gemeente. Wanneer je een container laat plaatsen in een parkeerzone of op de openbare weg heb je vaak een vergunning nodig. Bij twijfel is het verstandig om contact op te nemen met je gemeente, zij kunnen jouw informeren over de noodzaak voor het aanvragen van een vergunning. Je blijft zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor het regelen en hebben van de juiste vergunningen.