Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Afval container

Het gescheiden verzamelen van afval begint met de keuze van de juiste afvalcontainer om te bestellen. Afvalcontainers zijn er in verschillende soorten, maten en prijzen. Hieronder treft u het overzicht van alle afvalcontainers die wij aanbieden. De grootte van de afval container is afhankelijk van een tweetal zaken. Hoeveel afval u denkt te gaan hebben en de ruimte waar we de container kunnen plaatsen. 

 

Grofvuil

Grofvuil
Meer informatie Grofvuil

Schoon Puin

Schoon Puin
Meer informatie Schoon Puin

Houtafval

Houtafval
Meer informatie Houtafval

Bouwafval

Bouwafval
Meer informatie Bouwafval

Groenafval

Groenafval
Meer informatie Groenafval

Grond

Grond
Meer informatie Grond

Dakafval

Dakafval
Meer informatie Dakafval
 

Het juiste puin in de juiste afvalcontainers

Gezien de milieuvoorschriften en verschillende afvalstromen is het van belang dat u kiest voor de juiste afvalcontainer. Wij hebben afvalcontainers voor de onderstaande milieustromen:

Afvalcontainers worden namelijk binnen de huurtermijn, wat over het algemeen een periode van 6 weken is, kosteloos leeggemaakt. Wanneer u een afval container voor langere tijd nodig heeft kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. De afvalcontainers worden geplaatst, geledigd en opgehaald door heel Nederland. Zoals u kunt zien staat bij de afvalcontainers een overzicht met daarin de afvalstromen die zijn toegestaan per afvalcontainer. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met het bestellen van de juiste afvalcontainer.

De beste service bij het bestellen van uw afvalcontainer

De redenen waar klanten ons om waarderen is dat wij binnen 24 uur na het bestellen van de afvalcontainer, de afval container bij u plaatsen en één vaste prijs hanteren, zonder borg. U komt dus niet achteraf voor onverwachte kosten de staan. We leveren de afvalcontainers door heel Nederland. Onze prijs is inclusief brengen en halen, levergarantie, BTW, 6 weken huur, milieutoeslagen en het verwerken van het afval. Om een afvalcontainer te bestellen kunt u bellen naar 0800-2005, een offerte aanvragen of direct online een bestelling plaatsen.

Wilt u meer weten over het afval in uw gemeente? Kijk dan bijvoorbeeld op de website van de gemeente Amsterdam, de gemeente Tilburg of de gemeente Zwolle.