Bel direct: 020-7600026
 • Afvalcontainers
 • Rolcontainers
 • Grondstoffen
 • Opslagcontainers
 • Bedrijfsafval

Afvalcontainer bouwafval

Standaard inclusief:

 • 6 weken huur ( uw container mag ook een langere of kortere termijn blijven staan )
 • Plaatsen en weer ophalen van uw container
 • Afvoeren en recyclen van je afval
 • Milieutoeslag inbegrepen in de prijs
   

Vóór 21:00 bestelt, morgen in huis!


 

Kijk voor meer informatie over bouwafval en afvalverwerking op de website van uw gemeente. Bijvoorbeeld de website van de gemeente Zeist, Nieuwegein of Hardenberg.

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.


Wat mag er in onze "bouwafval" container

In onze bouwafval mogen alle afvalstoffen die vrijkomen tijdens het (ver) bouwen of slopen van jouw woning of bedrijfspand. Verder tevens toegestaan:

Wel toegestaan:

Grofvuil ( huisraad ) - Steenachtig materiaal - Gasbeton / Gipsplaten - Sloophout / Afvalhout - Meubilair - Metalen ( ferro en non-ferro ) - Kunststoffen - Maximaal 5% zand - Glas - Maximaal 10% gips ( alleen bovenop de container en goed verpakt )

Niet toegestaan:

Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal - Gevaarlijk afval / klein chemisch afval - Accu's ( bijtende of irriterende stoffen ) - Koelkast / Vriezer - Grond - Autobanden - Technisch rubber - Dakleer - Etensresten - Matrassen - Bielzen - C-hout

 

Wanneer wordt uw bouwafval container geleverd

Als u een bouwafval container voor 20.00 uur bestelt, kunnen wij uw container de volgende werkdag leveren. Met het bestellen van uw bouwafval container kunt u een voorkeur aangeven voor plaatsing in de ochtend en de middag. Hierbij proberen wij uw voorkeur na te streven.

Belading van uw container 

U kunt de container maximaal 20 cm boven de rand beladen. Geen uitstekende delen van uw afval aan de voor-, zij- of achterkant

Heb ik een vergunning nodig

Vaak kunt u een bouwafval container laten plaatsen zonder het aanvragen van een vergunning bij de gemeente. Wanneer u een container laat plaatsen in een parkeerzone of op de openbare weg heeft u vaak een vergunning nodig. Bij twijfel is het verstandig om contact op te nemen met uw gemeente, zij kunnen u informeren over de noodzaak voor het aanvragen van een vergunning. U blijft zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor het regelen en hebben van de juiste vergunningen.