Bel direct: 020-7600026
 • Afvalcontainers
 • Rolcontainers
 • Grondstoffen
 • Opslagcontainers
 • Bedrijfsafval

Afvalcontainer grond

Standaard inclusief:

 • 6 weken huur ( jouw container mag ook een langere of kortere termijn blijven staan )
 • Plaatsen en weer ophalen van jouw container
 • Afvoeren en recyclen van je schone grond
 • Milieutoeslag inbegrepen in de prijs
   

Vóór 21:00 bestelt, morgen in huis!

 

Kijk voor meer informatie over grond, afval en afvalverwerking op de website van uw gemeente. Bijvoorbeeld de website van de gemeente Weert, Houten of Goeree-Overflakkee.

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.

Wat mag er in onze "grond" container

 Hieronder vind je wat er wel en niet is toegestaan in je grond container.

Wel toegestaan:

Visueel schone grond - Zand - Tuinaarde - Graszoden

Niet toegestaan:

Grond afkomstig van industrie terreinen - Boomstronken of wortels - Vervuiling door steen of andere materialen zoals papier, plastic, glas en overig afval - Vervuiling door olie of andere vloeistoffen.  

Extra mogelijkheid:

Heb je overwegend grond af te voeren maar heb je ook nog wat ander afval wat je zou willen afvoeren? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor een op maat gemaakte offerte.

 

Wanneer wordt jouw grond container geleverd

Als je een van onze grond containers voor 20.00 uur bestelt, kunnen wij je container de volgende werkdag leveren. Met het bestellen van je grond container kun je een voorkeur aangeven voor de ochtend en de middag. Hierbij proberen wij je voorkeur na te streven.

Belading van jouw container 

Je kunt de container maximaal 20 cm boven de rand beladen. Geen uitstekende delen van jouw afval aan de voor-, zij- of achterkant.

Heb ik een vergunning nodig voor een grond container

Vaak kun je een container laten plaatsen zonder het aanvragen van een vergunning bij de gemeente. Wanneer je een container laat plaatsen in een parkeerzone of op de openbare weg heb je vaak een vergunning nodig. Bij twijfel is het verstandig om contact op te nemen met je gemeente, zij kunnen jouw informeren over de noodzaak voor het aanvragen van een vergunning. Je blijft zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor het regelen en hebben van de juiste vergunningen.