Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Zand

Standaard inclusief:

  • Transport - los gestort op locatie in heel Nederland
  • Milieutoeslagen - BTW - Handelingskosten

Vóór 16:00 bestelt, morgen in huis!

  

 

Gebroken puin als ondergrond

Gebroken puin is perfect voor het maken van een oprit of verharding van de ondergrond van je straatwerk. Ons advies is: breng eerst een laag van 10cm gebroken puin ( goed aantrillen met een trilplaat ). Breng vervolgens een laag van 10cm zand aan ( voor een goede afwatering van het regenwater ). Gebruik maken van onze combi korting, bel 0800-2005 en vraag onze medewerkers naar de combi prijs voor het leveren van zand en gebroken puin. 

Wat is gebroken puin

Gebroken puin wordt ook vaak menggranulaat of puingranulaat genoemd. Gebroken puin ontstaat uit het breken van beton en metselwerkpuin. Gebroken puin zorgt voor verharding en is daarmee de perfecte onderlaag voor iedere oprit of fundering.

Zand

Standaard leveren wij ophoogzand of ook wel klapzand genoemd. Ons zand is geschikt voor het opvullen van een fundering of als onderlaag onder het straatwerk. In overleg kunnen wij uiteraard andere soorten zand leveren, bel hiervoor onze klantenservice op het nummer 0800-2005.

Levering zand en gebroken puin

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, wij leveren de volgende werkdag het zand of gebroken puin bij jou voor de deur. Al ons zand en gebroken puin wordt los gestort geleverd. Tegen meerprijs kan het zand of gebroken puin in een container geleverd worden. Deze container wordt na het leeg scheppen door ons weer opgehaald. Hiervoor worden extra transportkosten berekend. Dit is eenvoudig te regelen door in de winkelwagen de functie dit product in een container laten bezorgen aanklikken. Liever telefonisch zand of gebroken puin bestellen, bel 0800-2005.