Bel direct: 020-7600026
 • Afvalcontainers
 • Rolcontainers
 • Grondstoffen
 • Opslagcontainers
 • Bedrijfsafval

Afvalcontainer houtafval

Standaard inclusief:

 • 6 weken huur ( jouw container mag ook een langere of kortere termijn blijven staan )
 • Plaatsen en weer ophalen van jouw container
 • Afvoeren en recyclen van je afval
 • Milieutoeslag inbegrepen in de prijs
   

Vóór 21:00 bestelt, morgen in huis!


 

Kijk voor meer informatie over houtafval en afvalverwerking op de website van uw gemeente. Bijvoorbeeld de website van de gemeente Heerhugowaard, Kampen of De Friese Meren.

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.


Wat mag er in onze "houtafval" container

Wat kan er allemaal in een houtafval container? Hieronder staat het uitgebreid beschreven, voor meer vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Wel toegestaan:

Hardboard - Zachtboard - Spaanplaat - Ezelplaat - MDF - Houten meubels vrij van overige afvalstromen - Geschilderd hout, kozijnen en deuren (vrij van glas) - Hout met spijkers of schanieren.

Niet toegestaan:

Verbrand hout - Verrot hout - Geïmpregneerd (chemisch verduurzaamd) hout / tuinhout - Hout met aanhechting van niet hout producten (bijv. stoel met bekleding) - Vervuiling van: papier, glas, textiel, overig afval - Groenafval / boomstammen.

 

Wanneer wordt jouw hout container geleverd

Als je een van onze containers voor 20.00 uur bestelt, kunnen wij je container de volgende werkdag leveren. Met het bestellen van je hout container kun je een voorkeur aangeven voor de ochtend en de middag levering. Hierbij proberen wij je voorkeur na te streven alleen we kunnen het niet garanderen.

Belading van jouw hout container 

Je kunt de container maximaal 20 cm boven de rand beladen. Geen uitstekende delen van jouw afval aan de voor-, zij- of achterkant.

Heb ik een vergunning nodig

Vaak kun je een container laten plaatsen zonder het aanvragen van een vergunning bij de gemeente. Wanneer je een container laat plaatsen in een parkeerzone of op de openbare weg heb je vaak een vergunning nodig. Bij twijfel is het verstandig om contact op te nemen met je gemeente, zij kunnen jouw informeren over de noodzaak voor het aanvragen van een vergunning. Je blijft zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor het regelen en hebben van de juiste vergunningen.