Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
 • Afvalcontainers
 • Rolcontainers
 • Grondstoffen
 • Opslagcontainers
 • Bedrijfsafval

Afvalcontainer groenafval

Standaard inclusief:

 • 6 weken huur ( uw container mag ook een langere of kortere termijn blijven staan )
 • Plaatsen en weer ophalen van jouw container
 • Afvoeren en recyclen van je afval
 • Milieutoeslag inbegrepen in de prijs
   

Vóór 21:00 bestelt, morgen in huis!


 

Kijk voor meer informatie over groenafval en afvalverwerking op de website van uw gemeente. Bijvoorbeeld de website van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Woerden of Heerenveen.

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we u contact met ons op te nemen.


Wat mag er in onze "groenafval" container

Wat kan er allemaal in een groenafval container? Hieronder staat het uitgebreid beschreven, voor meer vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Wel toegestaan:

Snoei- en tuinafval, Takken en struiken (zonder kluit) , Onkruid, Bladeren, Maximaal 20% gras (zonder grond)

Niet toegestaan:

Grond, Compost, Boomstammen en boomstobben, C-hout / bielzen, Overig vervuiling

Wanneer wordt jouw groenafval container geleverd

Als je onze groenafval containers voor 20.00 uur bestelt, kunnen wij je container de volgende werkdag leveren. Met het bestellen van je container kun je een voorkeur aangeven voor de ochtend en de middag. Hierbij proberen wij je voorkeur na te streven alleen we kunnen het niet garanderen.

Belading van jouw container 

De 3, 4, 6 & 10m3 container mogen tot 20cm boven de rand beladen worden, de 15,20,30 & 40m3 containers mogen tot de rand beladen worden.

Heb ik een vergunning nodig

Vaak kun je een container laten plaatsen zonder het aanvragen van een vergunning bij de gemeente. Wanneer je een container laat plaatsen in een parkeerzone of op de openbare weg heb je vaak een vergunning nodig. Bij twijfel is het verstandig om contact op te nemen met je gemeente, zij kunnen jouw informeren over de noodzaak voor het aanvragen van een vergunning. Je blijft zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor het regelen en hebben van de juiste vergunningen.