Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Rolcontainer huren

U wilt graag een rolcontainer huren voor uw bedrijf, dat is een slimme keuze. U bent waarschijnlijk klaar met het afval dat rondzwerft in uw bedrijf. Weet u echter niet waar u het afval moet laten? Dan is een rolcontainer huren de perfecte oplossing. De rolcontainer komt namelijk goed van pas voor zowel grote als kleine bedrijven. Voor een opgeruimde werkvloer huurt u een rolcontainer. 

Selecteer de gewenste container

Container toevoegen
123afvalcontainer.nl houdt alleen die persoonsgegevens bij die zij nodig heeft om u van dienst te kunnen zijn. Uw gegevens zullen niet gedeeld worden met derden

Een rolcontainer huren bij 123Afvalcontainer

Een rolcontainer huren is de ideale oplossing voor veel bedrijven. U kunt bij ons een rolcontainer huren in verschillende formaten, van 240 liter tot 5000 liter. Welke container u nodig heeft, is geheel afhankelijk van de hoeveelheid afval die u produceert. Daarnaast kunt u bij ons een ledigingsfrequentie kiezen. Wij komen dan op de afgesproken dag de container legen en laten natuurlijk een lege en schone container achter. U kunt kiezen voor een ledigingsfrequentie van 1x per week, 2x per week, 1x in de 2 weken en 1x in de 4 weken.

Een scherpe prijs

Naast dat u profiteert van onze klantvriendelijke en snelle service, profiteert u bij ons ook van een scherpe all-in prijs. Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW, milieutoeslag, ophalen en leveren, afvalverwerking en zes weken huur. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0800-2005.

rolcontainer afval

Wilt u meer weten over het afval in uw gemeente? Kijk dan op de website van uw gemeente, zoals bijvoorbeeld de gemeente Rotterdam, de gemeente Groningen of de gemeente Breda.