Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Rolcontainer huren

U wilt graag een rolcontainer huren voor uw bedrijf, dat is een slimme keuze. U bent waarschijnlijk klaar met het afval dat rondzwerft in uw bedrijf. Weet u echter niet waar u het afval moet laten? Dan is een rolcontainer huren de perfecte oplossing. De rolcontainer komt namelijk goed van pas voor zowel grote als kleine bedrijven. Voor een opgeruimde werkvloer huurt u een rolcontainer. 

Selecteer de gewenste container

Container toevoegen
123afvalcontainer.nl houdt alleen die persoonsgegevens bij die zij nodig heeft om u van dienst te kunnen zijn. Uw gegevens zullen niet gedeeld worden met derden

Een rolcontainer huren bij 123Afvalcontainer

Een rolcontainer huren is de ideale oplossing voor veel bedrijven. U kunt bij ons een rolcontainer huren in verschillende formaten, van 240 liter tot 5000 liter. Welke container u nodig heeft, is geheel afhankelijk van de hoeveelheid afval die u produceert. Daarnaast kunt u bij ons een ledigingsfrequentie kiezen. Wij komen dan op de afgesproken dag de container legen en laten natuurlijk een lege en schone container achter. U kunt kiezen voor een ledigingsfrequentie van 1x per week, 2x per week, 1x in de 2 weken en 1x in de 4 weken.

Een scherpe prijs

Naast dat u profiteert van onze klantvriendelijke en snelle service, profiteert u bij ons ook van een scherpe all-in prijs. Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW, milieutoeslag, ophalen en leveren, afvalverwerking en zes weken huur. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0800-2005.

rolcontainer afval

Wilt u meer weten over het afval in uw gemeente? Kijk dan op de website van uw gemeente, zoals bijvoorbeeld de gemeente Rotterdam, de gemeente Groningen of de gemeente Breda.