Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Container huur

Voor professionele containerverhuur gaat u natuurlijk naar 123Afvalcontainer.nl. Hier vindt u namelijk container huur voor een scherpe prijs. En dat is natuurlijk wel prettig als u bijvoorbeeld gaat verbouwen; dat kost namelijk al genoeg geld. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor container verhuur. U kunt dan een ledigingsfrequentie met ons afspreken zodat u helemaal geen omkijken meer heeft naar uw afval.

container huren Container huren

Container huur bij 123Afvalcontainer

Bij onze container verhuur bent u verzekerd van een lage huur voor een container. Wij rekenen namelijk altijd een all-in prijs. Wij houden namelijk van duidelijkheid en u natuurlijk ook. Zo komt u achteraf niet voor onverwachte kosten te staan. Al onze prijzen op onze website zijn inclusief zes weken huur van de container, BTW, levering en afhaling, verwerking van het afval en milieutoeslag. U kunt bij onze containerverhuur terecht voor verschillende soorten containers, zoals:

Wij vinden het milieu heel belangrijk en daarom vragen wij u de juiste container huur te kiezen. Door afval te scheiden kunnen we 90% van het afval recyclen. Containerverhuur is bij ons dus altijd milieuvriendelijk.

De verhuur van een container

U kunt gemakkelijk online bij onze containerverhuur een bestelling plaatsen. Kies de juiste container voor uw afvalstroom en het formaat dat u nodig heeft. Dan kunt u een datum kiezen dat wij deze komen leveren. Het is ook mogelijk om langer dan zes weken gebruik te maken van onze container verhuur. Als u de container niet meer nodig heeft, dan neemt u gewoon contact met ons op en komen wij de container ophalen. Als u meer wilt weten over container huur, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0800-2005.container huren contact opnemen            

Wilt u meer weten over het afval in uw gemeente? Kijk dan op de website van uw gemeente. Bijvoorbeeld de gemeente 's-Hertogenbosch, de gemeente Zoetermeer of de gemeente Maastricht.