Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Reviews

Een review is voor zowel jou als klant fijn maar ook voor ons als bedrijf.
Op deze manier kan iedereen duidelijk en overzichtelijk zien wat andere klanten over ons denken. 
Nadat wij de geleverde container bij je hebben opgehaald krijg je een review verzoek van ons binnen. 
Wij waarderen het als je even tijd vrij maakt om een review te plaatsen.

"Snel flexibel. Goede communicatie"
, 13-02-2015
"Grofvuil"

Sterkepunten :
Snelheid
, 26-12-2014
"beoordeling"
, 12-11-2014
"Afvalbakken puin hout en afval"

Sterkepunten :
Snel flexibel en gunstig geprijsd.
, 15-10-2014
"Goede en snelle service vriendelijke chauffeur en erg behulpzaam aanrader "
, 29-06-2014
"Snelle service en de afspraken zijn goed nagekomen Erg tevreden "
, 20-05-2014
"Top service Alles via het internet gedaan en uitstekend is alles afgehandeld Zeker een aanrader "
, 14-05-2014
"Prima service klantgericht meedenken en inderdaad prima prijs Ivm grote hoeveelheid apart afval even telefonisch contact gelegd hierbij werd zeer goed meegedacht snel teruggebeld voor de mogelijkheden en uiteindelijk alles voor een zeer scherpe prijs Ook klasse chauffeur netjes half uur voor plaatsing gebeld En alles binnen 1 week afgerond Top service volgende bestelling komt zeker weer bij 123afvalcontainer "
, 31-03-2014
"Gemakkelijk attent en zeer vriendelijk persoonlijk contact gehad mijn volgende container komt zeker weer via 123 afvalcontainer"
, 10-03-2014
"Prima service. Een halfuur voor aflevering werd ik gebeld prima. Ook de afhandeling van alles was helemaal goed. De prijs was bovendien een van de beste van alle aanbiederes en de manier om contact te maken was zelfs voor mij super eenvoudig. Ik heb ook tegen de chauffeur gezegd dat ik als ik nog een keer een container nodig zou hebben ik dit bedrijf zou inschakelen."
, 14-09-2013