Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Reviews

Een review is voor zowel jou als klant fijn maar ook voor ons als bedrijf.
Op deze manier kan iedereen duidelijk en overzichtelijk zien wat andere klanten over ons denken. 
Nadat wij de geleverde container bij je hebben opgehaald krijg je een review verzoek van ons binnen. 
Wij waarderen het als je even tijd vrij maakt om een review te plaatsen.

"Zeer tevreden over de duidelijke communicatie de snelle service in de avond besteld een dag later al geleverd ook de ophaalservice ging zo top "
, 01-08-2013
"Knappe logistiek bellen betalen concurrerend bedrag en daar staat de container op of zelfs v _ _r de afgesproken tijd Container gevuld bellen en rap weer opgehaald. Dik in orde."
, 04-07-2013
"Top service net voor 5 uur gebeld en nog de volgende ochtend een container om 09 00 op de stoep dat noem ik service. Dank 123afvalcontainer"
, 20-06-2013
"Voor het eerst gebruik gemaakt van 123afvalcontainers. Dit is mij perfect bevallen. Uitstekende services. Zelfs op een zaterdagmiddag werd de volle container gewisseld voor een lege. Top."
, 15-01-2013
"De container is netjes volgens afspraak geplaatst. Ophalen gaat nog plaatsvinden."
, 15-01-2013
"Vandaag bestelt morgen in huis Dat is wat ik nodig had. Snelle service ook bij het ophalen van de container. Paste goed in ons werkschema "
, 09-07-2012
"Alles klopte de afspraken van brengen en halen klasse Gebruikersvriendelijkheid is een 8 waard."
, 24-06-2012
"Ook telefonisch goed bereikbaar container snel geplaatst en verwijderd."
, 16-05-2012
"De methode van af- en optakelen op de vrachtwagen van de container zou in mijn ogen eenvoudiger moeten. Nu moest ik steeds zorgen dat er voor de vrachtwagen plek was om de container af- en op te takelen. Over het algemeen genomen ben ik zeer tevreden over de service. Container kwam een keer later dan beloofd en bij de volgende container kreeg ik daardoor korting."
, 26-04-2012
"Ik had een container nodig in Nijmegen na wat kijken op internet kwam ik uit bij 123 afvalcontainer. Prima service gehad container stond keurig op de plaats zoals afgesproken werd zelf voor levering gebeld door de vervoerder om een een ander te controleren. Prima geregeld en een aanrader"
, 25-04-2012