Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Afvalbak huren

Een afvalbak huren, dat kan bij 123Afvalcontainer. Gaat u verbouwen, de tuin renoveren of andere activiteiten ondernemen die veel vuil, afval en puin veroorzaken? Dan is het verstandig om een afvalbak te huren. Dan spaart u al het afval bij elkaar op en zorgt u voor een veilige werkomgeving. Een afvalbak huren bij 123Afvalcontainer is heel gemakkelijk; u plaatst online een bestelling of neemt telefonisch contact met ons op!

Een afvalbak huren voor een scherpe all-in prijs

U hoeft niet bang te zijn voor hoge kosten als u een afvalbak bij ons gaat huren. Bij ons profiteert u namelijk van vaste all-in prijzen. Wij houden namelijk van duidelijkheid, en u natuurlijk ook. De prijzen die op onze website staan zijn daarom inclusief:

Natuurlijk is het ook mogelijk om langer dan 6 weken een afvalbak te huren. Zodra u wilt dat we de container op komen halen hoeft u alleen maar even te bellen. Dan komen we de container ophalen. Vervolgens recyclen we 90% van uw afval; wij vinden het milieu namelijk erg belangrijk.

Ook voor bedrijven

Niet alleen particulieren kunnen bij ons een afvalbak huren. Ook voor bedrijven die veel afval produceren is het verstandig. Dan kunt u met ons zelfs een ledigingsfrequentie afspreken en komen wij op de afgesproken dag de container legen. U kunt direct online uw bestelling plaatsen of een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0800-2005.

Bedrijfsafval container contact opnemen