Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Vuilcontainer

Een vuilcontainer huren doet u natuurlijk bij 123Afvalcontainer. Daar bent u namelijk verzekerd van de beste service en een scherpe prijs. Bestelt u vandaag uw vuilcontainer, dan staat deze morgen al bij u voor de deur! Dat is natuurlijk helemaal prettig als u snel een vuilcontainer nodig heeft. Na betaling staat binnen 24 uur uw bestelde container voor de deur, waar in Nederland u ook woont.

Selecteer de gewenste container

Container toevoegen
123afvalcontainer.nl houdt alleen die persoonsgegevens bij die zij nodig heeft om u van dienst te kunnen zijn. Uw gegevens zullen niet gedeeld worden met derden

Een vuilcontainer huren bij 123Afvalcontainer

Als u een vuilcontainer gaat huren bij 123Afvalcontainer, is het goed om een aantal dingen van tevoren te weten. Bijvoorbeeld wat er allemaal in mag. We hebben namelijk verschillende containers voor diverse afvalsoorten. We vinden milieuvriendelijkheid namelijk erg belangrijk en daar hoort afval scheiden ook bij. We recyclen vervolgens 90% van uw afval! U kunt kiezen uit een puincontainer, rolcontainer, grofvuilcontainer, bouwafval container, dakafval container, groenafval container en een container voor houtafval.

Direct online bestellen

U kunt de vuilcontainer naar wens direct huren door online uw bestelling te plaatsen. Natuurlijk kunt u ook telefonisch uw bestelling plaatsen, door te bellen naar 020-7600026. U profiteert dan ook van een scherpe all-in prijs. Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW, milieutoeslag, ophalen en leveren, afvalverwerking en zes weken huur. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. En dat is wel zo prettig.

rolcontainer afval

Wilt u meer weten over het afval in uw gemeente? Kijk dan op de website van uw gemeente, zoals bijvoorbeeld de gemeente Rotterdam, de gemeente Groningen of de gemeente Breda.