Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Reviews

Een review is voor zowel jou als klant fijn maar ook voor ons als bedrijf.
Op deze manier kan iedereen duidelijk en overzichtelijk zien wat andere klanten over ons denken. 
Nadat wij de geleverde container bij je hebben opgehaald krijg je een review verzoek van ons binnen. 
Wij waarderen het als je even tijd vrij maakt om een review te plaatsen.

"prima service chauffeur belde telkens vooraf en gaf aan waar de container mocht staan i.v.m zorgdiensten. Sprak ook over de tjidsduur 60 uur zonder vergunning. Zal de volgende ker zeker weer 123 inschakelen."
, 19-08-2011
"goede service en reactietijden "
, 17-07-2011
"Dit bederijf is goed bereikbaar en maakt duidelijke afspraken en keurig op tijd.super "
, 17-07-2011
"Gebeld geregeld geplaatst en weer opgehaald. Helemaal top de manier waarop. Snel en conform afspraak."
, 03-07-2011
"Ik ben zeer tevreden alles keurig op tijd en verzorgd. M vr gr. Aad"
, 26-06-2011
"Keurige klantenservice welke goed meedenkt over het plaatsen van de container en welke dit moet zijn. Levering en plaatsing was keurig volgens afspraak op een klein minpuntje na. Het verzoek om een half uur voor aankomst even te bellen was niet bij de chauffeur aangekomen. Dit heeft geen invloed gehad op de kwaliteit van levering."
, 18-05-2011
"perfect voor elkaar"
, 12-05-2011
"Ik heb goede ervaringen met deze club. De communicatie verloopt plezierig planning is stipt en ook de verrekening verloopt professioneel. Ik had een bak voor bouwafval besteld en betaald maar heb deze geheel gevuld met puin. Na melding hiervan ontving ik keurig een creditnota en een terugstorting over het prijsverschil."
, 07-04-2011
"Wij hebben jullie service als buitengewoon prettig ervaren. Netjes tewoord gestaan en terug gebeld snel geleverd en opgehaald TOP "
, 30-03-2011
"10m3 puinbak besteld snel eenvoudig en niet te duur "
, 03-03-2011