Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Reviews

Een review is voor zowel jou als klant fijn maar ook voor ons als bedrijf.
Op deze manier kan iedereen duidelijk en overzichtelijk zien wat andere klanten over ons denken. 
Nadat wij de geleverde container bij je hebben opgehaald krijg je een review verzoek van ons binnen. 
Wij waarderen het als je even tijd vrij maakt om een review te plaatsen.

"uitstekende service"
, 03-12-2011
"goede communicatie hulpvaardig en goed advies. Ik adviseer iedereen hier om te bestellen."
, 27-09-2011
"2 leveringen van containers gehad. Gevraagd bij beide te bellen voor aflevering. Bij de 1ste geen belletje gehad met gevolg dat de container 1 parkeerplek verschoven stond. 2de is wel geheel goed gegaan. netjes op tijd en na meer dan 3 weken gebruik geen extra kosten. tevens de goedkoopste in de regio. aanrader dus "
, 24-09-2011
"Prima service. Vlot gebracht vlot weer weggehaald."
, 17-09-2011
"we hebben vorige week via internet heel makkelijk een 10kuubs container bestelt heel overzichtelijk deze site en er zit altijd wel een betaal mogelijkheid bij die bij je past de container werd keurig op tijd afgeleverd op het opgegeven adres en ook weer opgehaald na 1 telefoontje. wat ik ook als prettig heb ervaren dat alles via de mail bevestigd wordt en zeker niet onbelangrijk een gunstige prijs in vergelijking met andere container aanbieders dus als ik weer een container nodig heb wordt het123"
, 03-09-2011
"Geachte heer mevrouw Wij waren erg tevreden over de levering van onze container. Goede service aan de telefoon echt iemand die met ons meedacht. Ook het afhalen ging vlekkeloos direct de dag na mijn telefoontje was de container weer weg. Bedankt en groet Marleen van Toorn"
, 02-09-2011
"Bij het bestellen van een 6m3 afvalcontainer het verzoek ingediend om in de ochtend de afvalbak geplaatst te krijgen dit werd werd gehonoreerd afhandeling was ook prima. Aardige werknemers "
, 28-08-2011
"De service is perfect. Ik had een bak van 3 cuub nodig voor de dag dat ik ze belde. Ik kreeg te horen dat ze die niet meer hadden maar dat hij ff ging kijken of hij wat kon regelen. Binnen 10 minuten werd ik terug gebeld en kreeg ik te horen dat hij t geregeld had. Daarom Voor de service een dikke 10. Mvg fred"
, 25-08-2011
"prima service chauffeur belde telkens vooraf en gaf aan waar de container mocht staan i.v.m zorgdiensten. Sprak ook over de tjidsduur 60 uur zonder vergunning. Zal de volgende ker zeker weer 123 inschakelen."
, 19-08-2011
"goede service en reactietijden "
, 17-07-2011