Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Reviews

Een review is voor zowel jou als klant fijn maar ook voor ons als bedrijf.
Op deze manier kan iedereen duidelijk en overzichtelijk zien wat andere klanten over ons denken. 
Nadat wij de geleverde container bij je hebben opgehaald krijg je een review verzoek van ons binnen. 
Wij waarderen het als je even tijd vrij maakt om een review te plaatsen.

"Prima service klantgericht meedenken en inderdaad prima prijs Ivm grote hoeveelheid apart afval even telefonisch contact gelegd hierbij werd zeer goed meegedacht snel teruggebeld voor de mogelijkheden en uiteindelijk alles voor een zeer scherpe prijs Ook klasse chauffeur netjes half uur voor plaatsing gebeld En alles binnen 1 week afgerond Top service volgende bestelling komt zeker weer bij 123afvalcontainer "
, 31-03-2014
"Gemakkelijk attent en zeer vriendelijk persoonlijk contact gehad mijn volgende container komt zeker weer via 123 afvalcontainer"
, 10-03-2014
"Prima service. Een halfuur voor aflevering werd ik gebeld prima. Ook de afhandeling van alles was helemaal goed. De prijs was bovendien een van de beste van alle aanbiederes en de manier om contact te maken was zelfs voor mij super eenvoudig. Ik heb ook tegen de chauffeur gezegd dat ik als ik nog een keer een container nodig zou hebben ik dit bedrijf zou inschakelen."
, 14-09-2013
"Zeer tevreden over de duidelijke communicatie de snelle service in de avond besteld een dag later al geleverd ook de ophaalservice ging zo top "
, 01-08-2013
"Knappe logistiek bellen betalen concurrerend bedrag en daar staat de container op of zelfs v _ _r de afgesproken tijd Container gevuld bellen en rap weer opgehaald. Dik in orde."
, 04-07-2013
"Top service net voor 5 uur gebeld en nog de volgende ochtend een container om 09 00 op de stoep dat noem ik service. Dank 123afvalcontainer"
, 20-06-2013
"Voor het eerst gebruik gemaakt van 123afvalcontainers. Dit is mij perfect bevallen. Uitstekende services. Zelfs op een zaterdagmiddag werd de volle container gewisseld voor een lege. Top."
, 15-01-2013
"De container is netjes volgens afspraak geplaatst. Ophalen gaat nog plaatsvinden."
, 15-01-2013
"Vandaag bestelt morgen in huis Dat is wat ik nodig had. Snelle service ook bij het ophalen van de container. Paste goed in ons werkschema "
, 09-07-2012
"Alles klopte de afspraken van brengen en halen klasse Gebruikersvriendelijkheid is een 8 waard."
, 24-06-2012