Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Reviews

Een review is voor zowel jou als klant fijn maar ook voor ons als bedrijf.
Op deze manier kan iedereen duidelijk en overzichtelijk zien wat andere klanten over ons denken. 
Nadat wij de geleverde container bij je hebben opgehaald krijg je een review verzoek van ons binnen. 
Wij waarderen het als je even tijd vrij maakt om een review te plaatsen.

"Vandaag bestelt morgen in huis Dat is wat ik nodig had. Snelle service ook bij het ophalen van de container. Paste goed in ons werkschema "
, 09-07-2012
"Alles klopte de afspraken van brengen en halen klasse Gebruikersvriendelijkheid is een 8 waard."
, 24-06-2012
"Ook telefonisch goed bereikbaar container snel geplaatst en verwijderd."
, 16-05-2012
"De methode van af- en optakelen op de vrachtwagen van de container zou in mijn ogen eenvoudiger moeten. Nu moest ik steeds zorgen dat er voor de vrachtwagen plek was om de container af- en op te takelen. Over het algemeen genomen ben ik zeer tevreden over de service. Container kwam een keer later dan beloofd en bij de volgende container kreeg ik daardoor korting."
, 26-04-2012
"Ik had een container nodig in Nijmegen na wat kijken op internet kwam ik uit bij 123 afvalcontainer. Prima service gehad container stond keurig op de plaats zoals afgesproken werd zelf voor levering gebeld door de vervoerder om een een ander te controleren. Prima geregeld en een aanrader"
, 25-04-2012
"Ik heb twee keer een container bij 123 afvalcontainer gehuurd. Over beide keren ben ik zeer tervreden de bestelling via de website is erg eenvoudig de containers worden netjes op de afgesproken dag geleverd en ook weer opgehaald. Tevens is de klantenservice erg behulpzaam en bestaat uit aardige medewerkers. Een echte aanrader als u een container wilt huren."
, 12-04-2012
"Alles prima en volgens afspraak."
, 06-04-2012
"Ik ben zeer tervreden over 123 afvalcontainer. Telefonische goed te bereiken duidelijke afspraken en heel goedkoop. Het aangeven voor het ophalen van de volle container is met 1 klik te regel. De volgende keer ga ik 123 zeker weer bellen."
, 05-03-2012
"Helemaal super. Snelle reactie na mijn geklungel op het invoeren op internet. Alles snel en accuraat geregeld Erg klantvriendelijk. Top "
, 21-12-2011
"Super snel goed geholpen vriendelijke mensen prijs goed zeker voor herhalinging Vatbaar"
, 16-12-2011