Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Klantenservice

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij op deze pagina de meeste bedrijfsgegevens geplaatst. Ook alle vragen over de bestelling zullen hier beantwoord worden. Zijn er toch nog vragen over onze diensten mag je ons natuurlijk altijd bellen.
Wij zijn telefonisch tussen 8.00 - 20.00 bereikbaar.

Wijzigen of annuleren

Stappenplan wijzigen en annuleren

Per mail, via ons emailformulier, kun je ons laten weten wanneer je de order gewijzigd of geannuleerd wilt hebben. Ontvang je binnen één uur geen reactie van ons, dan adviseren wij je om contact met de klantenservice van 123afvalcontainer te zoeken, via telefoonnummer: 0800-2005

Kosten wijzigen en annuleren

Voor het wijzigen of annuleren van een order, hanteren wij de volgende kosten:

 
Wijzigen - Annuleren > 48 uur van tevoren € 35,00
Wijzigen - Annuleren 24 t/m 48 uur van tevoren € 65,00
Wijzigen - Annuleren < 24 uur van tevoren: je betaalt de volledige container*
 
*Wij nemen contact met je op om te kijken of er een mogelijkheid is om alsnog de order te wijzigen of annuleren. Indien wijzigen of annuleren niet meer mogelijk is, raden wij je aan de container te laten plaatsen.
*Indien het plaatsen van de bestelling en het daadwerkelijk uitvoeren hiervan binnen 14 dagen plaats vind vervalt de herroepingplicht.

*Deze kosten gelden niet indien het herroepingsrecht van toepassing is en de bestelling wordt geannuleerd binnen deze termijn.

 

Container wijzigen of annuleren

Het annuleren of wijzigen van uw bestelling is bijna altijd nog wel mogelijk. Afhankelijk van de levertijd, storten wij jou hiervoor het betaalde bedrag, min €. 35,- administratiekosten (zie verder kosten wijzigen en annuleren), binnen een week terug, mits de annulering is goedgekeurd.