Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Bel direct: 020-7600026
  • Afvalcontainers
  • Rolcontainers
  • Grondstoffen
  • Opslagcontainers
  • Bedrijfsafval

Goedkope container huren

U bent aan het verbouwen en wilt daarom graag een goedkope container huren. Dat is zeker logisch; een verbouwing kost natuurlijk al meer dan genoeg. Maar of u nu bezig bent met een verbouwing, een tuinrenovatie of andere werkzaamheden die veel puin opleveren: bij 123Afvalcontainer vindt u de juiste container! Wij hebben veel containers voor verschillende afvalstromen in diverse formaten. Zo kunt u altijd een goedkope container huren die bij uw klus past.

container huren Container huren

Een goedkope container huren doet u bij 123Afvalcontainer

Bij ons bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs als u een container gaat huren. Wij rekenen namelijk altijd een all-in prijs; u komt bij ons achteraf nooit voor verrassingen te staan. Zo zijn alle prijzen op onze website inclusief BTW, milieutoeslag, ophalen en leveren, afvalverwerking en zes weken huur. U kunt zelf de juiste goedkope container kiezen om te huren. Zo hebben we containers speciaal voor dakafval, groenafval, bouwafval en puin. Het is belangrijk om de juiste afvalstroom te kiezen. Door afval te scheiden wordt het recyclen ervan makkelijker en wij vinden milieuvriendelijkheid erg belangrijk.

Vandaag besteld is morgen geleverd

Naast dat u bij ons een goedkope container kan huren, kunnen wij er ook voor zorgen dat deze snel geleverd wordt. Binnen 24 uur na betaling staat de container bij u voor de deur en dat is wel zo prettig. Ook als u zich dus op het laatste moment nog bedenkt dat u een goedkope container nodig heeft, kunt u deze bij ons huren. Dit kunt u direct online doen of door te bellen naar 0800-2005.container huren contact opnemen            

Wilt u meer weten over het afval in uw gemeente? Kijk dan op de website van uw gemeente. Bijvoorbeeld de gemeente 's-Hertogenbosch, de gemeente Zoetermeer of de gemeente Maastricht.